Pulsa «Intro» para saltar al contenido

A Canals farem un bon paper, numero 0 de coneixercanals en paper

CONEIXER CANALS Nº 0 SEP 2013_001

Som molts els que diàriament visitem la web de coneixercanals.com, Ximo porta molts anys treballant per a dur la informació, sobretot gràfica a les nostres cases. Un dia pensàrem que Canals tenia suficient entitat com per tindre el seu periòdic, Com un periòdic en paper? Però això és una bogeria, estem en l’era digital i açò és anar contracorrent, ara tens en les teues mans el Nº 0 d’esta bogeria.

També creiem que un periòdic ha de tenir un suport en web i decidim no crear una nova, coneixercanals té bon acolliment a Canals i hem arribat a un acord per utilitzar la seua capçalera.
L’esperit de la nostra editorial és fonamenta en la realització d’una publicació mensual, però tot depèn molt del suport que ens donen els ciutadans de Canals. D’altra banda, també volem recolzar els nostres joves aquells que tinguen algun tipus d’inquietud periodística, literària o simplement vullga col•laborar en alguna de les nostres seccions, ells més que mai necessiten una oportunitat.
Carta directa de Javier López Boscà, director de coneixercanals en paper.

En esta secció publicarem tots els numeros en pdf de coneixercanals en paper.

5 comentarios

 1. ConeixerCanals ConeixerCanals Autor de la entrada | 1 de octubre de 2013

  En uns dies estará disponible la opció de descarrega del periodic en PDF.

 2. sandra sandra 30 de septiembre de 2013

  On està l’opció de descargar en pdf?
  Bon treball.hi ha gent q encara prefereix llegir les noticies amb paper en mà q no amb tanta tecnologia.tenim q tindre x a tots els gusts

 3. Orgull Orgull 30 de septiembre de 2013

  La veritat es que es un orgull canalí tindre un periodic al nostre poble, un periodic independent que ens informe de tot el que pasa a Canals, enhorabona a tot l’equip.

 4. Gracies Ricardo Gracies Ricardo 30 de septiembre de 2013

  Gracies a esta nova revista per mostrarnos lo gran i benevolent que es el nostre alcalde. Ah, i lo de les pistes de padel i la piscina i tot això també. Tot molt be.

  GRÀCIES RICARDO!!

 5. Molta sort Molta sort 28 de septiembre de 2013

  Molta sort i endavant i no feu cas de la impotencia de alguns grups politics que estan vomitant la seua desidia per les reds socials, el temps posa a cada persona al seu lloc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.