Pulsa «Intro» para saltar al contenido

A Canals, l’arbre és el protagonista: Festivitats, tallers i setmana temàtica en honor a la natura

Ahir diumenge, celebració de la Festa de l’Arbre a Canals

La Festa de l’Arbre es va celebrar a Canals el passat diumenge, un esdeveniment organitzat un any més per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals. L’acte va tenir lloc a la plaça Pont del Riu de la localitat. Durant aquesta jornada, els representants de la festa de Sant Antoni de 2024 van regalar arbres i plantes autòctones, a més d’informar sobre la importància de l’arbre en les Festes Patronals de Canals.

Després, es van dirigir a la Tira del Rei per dur a terme la tradicional «Plantà d’Arbres» de Sant Antoni. A més, es van realitzar tallers gratuïts d’artesania natural, de reciclatge, i es va mostrar diferents tipus de mel, verdura ecològica, entre altres.

També es va presentar l’exposició «Les plantes del nostre entorn, usos i altres curiositats», i es va comptar amb la visita dels bombers forestals de la Generalitat Valenciana i les brigades forestals de la Diputació de València.

Es va realitzar un taller organitzat per la Fundació Limne/Global Omnium i l’associació local mediambiental El Brot per a conèixer el Riu Sants de la localitat.

Per primera vegada, es va dedicar una setmana temàtica exclusivament a l’arbre, entre el 29 de gener i el 4 de febrer, organitzada per El Brot. Durant aquesta setmana, els nens i nenes dels centres escolars del municipi van realitzar reforestacions i educació ambiental teatralitzada a la Tira del Rei amb la participació del taller d’ocupació Torreó IX.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.