Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Acaba la Setmana Celíaca en Canals

Al voltant de 50 persones van participar en la setmana celíaca durant els dies 13,15,16 i 17 de febrer, per tal de donar informació sobre esta malaltia.

La programació va començar el dia 13 amb una xerrada sobre el «Diagnòstic Precoç de la Malaltia Celíaca» impartida per la doctora Carmen Ribas al Centre de Salut de Canals, a la qual va assistir personal sociosanitari de la localitat i dels pobles del voltant.

El dia 15, els afectats per la malaltia i els seus familiars pogueren conéixer més a fons la celiaquia gràcies a la xerrada realitzada per ACECOVA, al mateix temps que tingueren l’oportunitat de degustar aliments sense gluten.

Profunditzant en la preparació de plats aptes per a celíacs, el Saló Santa Creu va ser l’emplaçament del «Taller de Cuina sense gluten» que dugueren a terme els socis d’ACECOVA a Canals el dia 16. Durant l’activitat, tots els assistents pogueren practicar elaborant les seues pròpies receptes.

Per acabar, van fer una visita a ApCel, un forn de Vallada que elabora tots els seus productes sense gluten. Durant aquesta enriquidora experiència, els xiquets i xiquetes de l’excursió prepararen unes delicioses pizzes i ApCel va convidar als assistents a un dinar amb aliments per a celíacs.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.