Pulsa «Intro» para saltar al contenido

ACTE DE CLAUSURA DE L’ESCOLA D’ESTIU MUNICIPAL

L’Escola d’Estiu 2013 posada en marxa per l’Ajuntament de Canals va celebrar divendres passat el seu acte de clausura, que va tindre lloc en el col·legi José Mollá i va estar presidit per la delegada de l’àrea d’Educació, Teresa Mollá. L’Escola d’Estiu s’ha desenrotllat durant el mes de juliol en este centre escolar i ha estat formada per diversos tallers i activitats dirigits als menors de la localitat.

Va haver una gran afluència de pares i familiars dels alumnes que han disfrutat de l’escola d’estiu, que es van divertir amb tots els balls i dinàmiques que els menors havien preparat per a tal esdeveniment. A més van exposar els treballs que han realitzat en els diversos tallers posant així de manifest tot el que s’aprén.

També es va poder disfrutar d’una competició «in situ» d’escacs que resultà molt didàctica.

Per la seua banda, la regidora no va voler deixar d’agrair la labor que els monitors de l’escola han realitzat durant l’estiu, a més de mencionar el suport i la confiança que els pares i mares dels més xicotets depositen en la posada en marxa d’esta iniciativa que, al seu torn, també els beneficia ja que amb esta labor que es realitza durant l’estiu poden conciliar la seua vida laboral i familiar, al mateix temps que veuen com els seus fills aprenen i creixen de manera educativa.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.