Pulsa «Intro» para saltar al contenido

ACTE DE LLIURAMENT DEL LLIBRE GRAN DE POESIA DEL CEIP JOSÉ MOLLÁ

Dins dels actes organitzats per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals commemorant el  Dia Internacional del Llibre,  ahir dia 23 tingué lloc a la planta baixa de Ca don José l’acte de lliurament del LLIBRE GRAN DE POESIA del CEIP José Mollà a la Biblioteca Municipal de Canals.

Estigueren presents xiquets i xiquetes, famílies, mestres. Per l’Ajuntament, la Regidora d’Educació, Teresa Mollà, i per la Biblioteca Municipal, Josep Antoni Polop.
Es va rebre homenatge a Vicent Andrés Estelles en el seu any commemoratiu, fent lectura per part d’alumnes de tota l’escola de les poesies que conformen el Llibre.
Ha sigut un treball col·lectiu, en el que animats i ajudats en tot moment pels i les mestres del col·legi, han expressat tota la seua creativitat i l’estima per la nostra llengua.
Es va fer menció també als guardonats del CEIP José Mollà en els Premis Sambori de La Costera 2013: Classe d’Infantil 5 anys “Els Peixos” amb la seua mestra Tonyi Rabasco i l’alumne de 6é Andrés Moreno Rigueira.

Acabà amb el visionat d’un muntatge de fotografies sobre Vicent Andrés Estellés amb fons musical d’un poema musicat per Ovidi Montllor.

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.