Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Acte de proclamació dels festers i festeres de 2015 de Canals

El passat 28 novembre 2015 va tenir lloc un ple especial a la sala de plens de l'Ajuntament de Canals amb motiu de la proclamació dels festers i festeres de les festes de Sant Antoni Abat del 2015. En ell, el regidor de Fira i Festes va proclamar de manera oficial als festers Adolfo Tomás Colomer com Bandera ia Francisco Javier Mira Soriano com Cuiros.

 Així mateix, es va proclamar a la Festera de Gràcia més gran la Srta. Carmen María Belda Pérez i la seua Cort d'Honor: Conxa Alzamora Cuenca, Rocío Cardona Plaza, Maria Gómez Monzó, Marta Gómez Sancho, Silvia Ibáñez Segrelles, Marina Mallol Ballester, Paula Martínez Martínez , Laura Mira Martínez, Clara Mira Arenas, Ofelia Maria Mira Fuentes, Teresa Rico Pastor i Almudena Sanchis Navarro. I a la Festera de Gràcia infantil la Srta. Susana Miñarro Llaudes ia la seua Cort d'Honor: Núria Arnau Olives, Carla Cardona López, Sonsoles Crespo Tortosa, Claudia Ferrer Argent, Isabel Flores Sancho, María Figues Gil, Sofia Gomar Sancho, Núria Gomar Sancho , Alegria Llobell Ortega, Teresa Penadés Mollà, Lucía Pérez Juan i Angela Picó Sancho.
Aquest és el primer acte que dóna començament a les festes en honor al patró de Canals Sant Antoni Abat que se celebren els dies 16, 17 i 18 de gener amb la famosa Cremà de la Foguera.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.