Pulsa «Intro» para saltar al contenido

ACTES CLOENDA DE TEMPORADA BASKET CLUB CANALS

Els darrers caps de setmana han sigut una festa al nostre club amb distintes cel.lebracions que pasem a destacar i que fan que el BASKET CLUB CANALS siga una família cada vegada més unida i reconeguda a la nostra comarca.

El passat dissabte 6 de Juny, vam cel.lebrar la XI edició del 3 x 3 de categoríes de formació amb 59 equips inscrits de distintes comarques i més de 250 xiquets al pavelló Ricard Tormo en una jornada inolvidable on vam acabar molt orgullosos per les nombroses felicitacions que vam rebre. Moltes gràcies a vosaltres per fer-ho possible

El dissabte 13 de Juny va tindre lloc el clàssic partit de pares contra fills on la diversió i el bon ambient està garantit, vam riure molt i vam fer el bàsquet més divertit,si això és possible. Després tots junts, pares, mares, xiquets,entrenadors i directiva vam anar de dinar per rematar la feina.

Finalment aquest dissabte passat es va cel.lebrar el 3 x 3 de categoria Junior i Senior local. Vuit equips van competir reinant l’esportivitat i les ganes de gaudir. Vam rebre en l’entrega de trofeus al nou regidor d’esports J.Ramón Garrido i al Alcalde Joan Carles Pérez.

I això es tot per esta temporada…. o no?? puix NO, encara ens queda la tercera edició del CAMPUS D’ESTIU “BÀSQUET I AIGUA” on els xiquets i xiquetes que vullguen gaudiran dues setmanes i mitja al poliesportiu municipal de tecnificació, jocs, noves amistats i molta aigua per començar amb bon peu l’estiu.

MOLTES GRÀCIES A TOT EL POBLE DE CANALS DES DEL NOSTRE CLUB. SENSE VOSALTRES RES SERIA POSSIBLE.

MOLT BON ESTIU.

III EDICIÓ CAMPUS D’ESTIU 3X3SENIOR 3X315

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.