Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Ada: Promotora de la Primera Fira de Benestar Animal a Canals

L’Associació per a la Defensa dels Animals (ADA) ha anunciat la celebració de la primera Fira de Benestar Animal a Canals. L’esdeveniment, que tindrà lloc el cap de setmana del 17, 18 i 19 de maig, promet ser una ocasió única per a tota la comunitat.

Durant aquests tres dies, els assistents podran gaudir d’una àmplia gamma d’activitats destinades a promoure el benestar dels animals. A més a més de la popular paella, sopar solidari i les xerrades veterinàries, s’organitzaran diverses firetes i concursos, incloent-hi el concurs anual de Royal Canin.

El divendres 17, els amants dels animals tindran l’oportunitat de participar en un sopar solidari al Saló Santa Creu (Ca la Pusa), on es sortejaran diversos articles per als assistents. Dissabte 18, a les 09:00 hores, es durà a terme la Ruta amb el teu gosset o gosseta, una activitat oberta a tots els amants dels animals, incloent-hi aquells que no tenen una mascota pròpia i desitgen gaudir de l’esdeveniment amb un dels peludets de l’associació.

Per a aquells que desitgen participar en aquesta jornada solidària, es requereix una donació de 8€, que inclou entrepa, beguda i una xerrada informativa amb una educadora canina.

El diumenge estarà ple d’activitats, incloent-hi projeccions de pel·lícules sobre benestar animal, sessions d’ioga amb la companyia dels gossos, cursos d’ensinistrament i xerrades impartides per veterinaris.

Amb una programació tan variada i enriquidora, la primera Fira de Benestar Animal a Canals promet ser un esdeveniment inoblidable per a tots els amants dels animals. Tot detall està disponible a les imatges adjuntes.

Esperem veure-us a tots allà.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.