Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Adif deixa la porta oberta a possibles negociacions amb l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins que es nega a dividir el poble en dos.

L’ajuntament de l’Acúdia de Crespins, reunit a Madrid, veu amb bons ulls la postura actual d’Adif que ns ara es mostrava enrocada en el seu projecte que haguera deixat entre altres coses, a tot un barri desconectat del poble. La supressió del pas a nivell sempre declarada inviable per la coalició PSOE- Compromís, i des de fa poc pel PP, pareix aclarir-se amb estes noves negociacions i una receptiva Adif.

L’Alcúdia de Crespins 11 de febrer de 2016. Es restablixen les negociacions entre l’Ajuntament de l’Acudia de Crespins i Adif després de la reunió mantinguda amb el Director de Construcció d’Adif Jaime Martinez Real. Esta reunió va tindre lloc el passat 26 de gener en les o cines centrals de l’empresa a Madrid i a ella van assistir l’alcalde Roberto Granero, el vicealcalde Pepe Garrigos, Pedro García regidor d’Urbanisme, Antonio Cerda del PP, Carlos Cabello representant de la plataforma ciutadana i els tecnics municipals.

En la reunió, que es reclamava des de principi de legislatura, es van respondre alguns dels dubtes que plantejava insistentment el consistori i es va reconéixer per part de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries que el projecte encara no està tancat i admet propostes, encara que insisteixen que no és viable tecnicament la proposta de supressió del pas a nivell de 2011.

L’entitat pública empresarial Adif, pareix amb estos gestos voler escoltar la voluntat de tot un poble i deixa la porta oberta a una solució bona per a tots. Noves negociacions tècniques i polítiques que l’ajuntament vol promoure per a defendre els interessos del poble.

L’antiga proposta d’Adif-Sicluna consistia a unir les vies suprimint el pas a nivell actual de l’estació. Construir un mur trencant en el poble en dos i fer una passarel·la elevada per a vianants. A mes l’empresa ferroviària pretén desviar tot el tra c per l’Avinguda 9 d’octubre, una dels zones amb mes transit de vehicles del poble.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.