Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Adriana Ballester Olmo, presentada com a Festera de Gràcia per a les festes de Sant Antoni de Canals de 2024

Adriana Ballester Olmo, presentada com a Festera de Gràcia per a les festes de Sant Antoni de Canals de 2024, amb Juan Manuel Calatayud Olmo com a mantenedor

Canals ja està preparada per a les grans festes patronals. La localitat de la Costera s’endinsa en els dies centrals de les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat, que se celebren del 16 al 18 de gener, amb la Cremà de la Foguera, el dia del patró i els Parells. Uns actes centrals que arriben precedits per un intens cap de setmana en el qual es viuen altres actes importants, com la presentació de la Festera de Gràcia.

Adriana Ballester Olmo s’ha presentat hui dissabte a les 20 hores en el pavelló Ricardo Tormo, en un acte en el qual ha estat acompanyada per les festeres de la Cort d’Honor i els festers Bandera, Xavier Durá Soriano, i Cuiros, Juan Carlos Micó Calatayud. Actuant com a mantenedor Joan Manuel Calatayud i Olmo.

Els càrrecs infantils ja van viure aquest acte el passat 6 de gener, quan en el mateix pavelló va ser presentada la Festera de Gràcia Infantil 2024, Elsa Barberá Ribelles, acompanyada del Bandera Infantil, Yago Munera Martínez, i Cuiros Infantil.

Canals honrarà al patró, Sant Antoni, el dia 17, amb missa a les 11 hores i processó a les 20 hores. El dijous 18 tindrà lloc un dels actes més populars, els Parells. També tindrà lloc la tradicional benedicció d’animals en la Plaça Major. La jornada es completarà amb el tradicional Dinar de cassoles en el pavelló i un castell de focs artificials que acomiadarà les festes de 2024.

Video de Enric Rodriguez:

Fotos de Ximo Pérez:

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.