Pulsa «Intro» para saltar al contenido

AFA Canals celebra el dia mundial de l’Alzheimer amb una jornada emotiva

Ahir va ser un dia especial a Canals, ja que es va commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer amb una jornada plena d’emoció i significat. L’esdeveniment va comptar amb la participació de diverses entitats i la comunitat local que van unir-se per a conscienciar sobre aquesta malaltia i destacar la importància de la investigació i els tractaments no farmacològics.

La jornada va ser amenitzada per la corporació municipal, la Rondalla Sagres, l’alumnat del cicle d’infantil del CEIP Vicent Rius i tutores, així com la Junta Directiva, persones usuàries i professionals d’Afa Canals. Tots junts van passar una jornada enriquidora i lúdica, reivindicant la necessitat de destinació de majors fons a la investigació i destacant els beneficis dels tractaments no farmacològics que es desenvolupen a les AFES (Associacions de Familiars d’Persones amb Alzheimer i altres demències).

L’acte va incloure la tradicional globotà, que va ser realitzada pels més menuts, i va culminar amb una magnífica actuació de la Rondalla Sagres, que va deleitar a tots amb la seva música i les seves veus.

Afa Canals vol expressar el seu agraïment a la comunitat local per donar suport i participar en aquest esdeveniment tan significatiu, que serveix per a recordar que tots junts podem fer la diferència en la lluita contra l’Alzheimer.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.