Pulsa «Intro» para saltar al contenido

AFA CANALS COL.LABORA AMB L’INSTITUT DE FORMACIÓ PROFESSIONALS DE XÀTIVA.

logo AFA 2013Begonya Faura, Directora d’Afa Canals i Responsable de Qualitat de l’Associació, participa en el curs de formació professional per a auxiliars d’infermeria i Tècnics en Emergència Sanitaria.

La xerrada va anar al voltant del Segell de Qualitat. Al llarg de la mateixa es va parlar de les transferències en materia de sanitat a les comunitats, (Reial Decret 1612/1987), així com del control per mig de la implantació d’un segell de qualitat que este Decret marca.

A la segona part de la xerrada es va parlar de segells de qualitat, EFQM, ISO, del funcionament d’estos a la nostra sanitat, i finalment es va derivar en l’aplicació pràctica de tot el tema en el funcionament i adaptació d’esta manera de treballar a l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i altres Demències de Canals.

Associació que encara que no disposem del segell (per qüestions econòmiques), treballem tal i com es deu fer per poder aplegar al segell de qualitat ISO 9001:2008. Segell al que l’Associació preté optar en poder fer-ho econòmicament.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.