Press "Enter" to skip to content

AFA CANALS obté el certificat de “Cures de Demències sense subjeccions”

AFA CANALS obté el certificat de “Cures de Demències sense subjeccions”

Canals.-17.02.2022- En abril de 2021 l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i altres demències de Canals (AFA CANALS) iniciava els tràmits per a obtindre l’acreditació com a centre lliure de subjeccions. 

Ha estat un procés en el que tot l’equip de professionals i Junta Directiva de l’entitat han participat de forma activa tant en la Jornada formativa “Cures sense subjeccions físiques en centres sociosanitaris de majors”, a càrrec de D. Rubén Muñíz Schwochert, (Fundació María Wolff) com en l’auditoria duta a terme per CEAFA a principis del mes de febrer de 2022.

En l’informe d’avaluació emés per la Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències queda patent el compromís d’AFA CANALS cap a les persones usuàries oferint un model d’intervenció centrat en la persona sense fer cap ús de subjeccions.
És per aquest motiu que CEAFA ha atorgat a la nostra entitat el segell d’acreditació: “Cures de demències sense subjeccions”.

«N’estem molt satisfets d’aquest reconeixement perquè posa en valor el treball i l’atenció que realitzem en benefici de les persones que pateixen demència i les seues famílies cuidadores», assenyalen des d’AFA CANALS.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x