Pulsa «Intro» para saltar al contenido

AFA Canals, rep la visita dels xiquets d’infantil del Vicent Rius.

100_1689

L’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals, rep un any més la visita dels xiquets d’infantil del Vicent Rius.

50 xiquets d’infantil del CP Vicente Rius, varen vindre a l’Associació per tal de compartir un mati amb els nostres majors. Dos hores que varen fer les delícies dels nostres majors, ja que més d’un és avi o besavi d’algun dels xiquets que varen vindre.

Esta visita que ja s’ha convertit en una tradició nadalenca a la nostra associació, és molt esperada pels nostres usuaris, portem més de tres setmanes assajant nadales per tal de poder tornar a estos menuts visitants les nadales que ells han preparat per a nosaltres.

Esmorzar al nostre local, cant de nadales per part dels xiquets, per part dels usuaris i més d’una nadala compartida. Felicitacions de nadal i entrega d’un detallet confeccionat amb molta estima pels nostres usuaris, un ninot de neu nadalenc.

Moltíssimes gràcies a les mestres que novament han portat unes hores de vertader esperit nadalenc a la nostra associació amb esta visita, moltes gràcies a tot l’equip docent del Vicent Rius per considerar un any més esta activitat com a idònia pels nostres menuts i Bon Nadal a tot el món.

[pe2-gallery album=»http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/100782020113490027872/albumid/5959107877109759873?alt=rss&hl=en_US&kind=photo» ]

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.