Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Afsac: Trofeu Fira/Memorial Vicente Juan

         Immillorable inauguració de la temporada 2014/2015 del futbol sala aficionat de la localitat la que vam viure el passat divendres amb la celebració de l’edició de 2014 del Memorial Vicente Juan, torneig vulgarment conegut com “la Supercopa”.

         Aquest torneig enfronta tots els anys als triomfadors de la temporada anterior. En aquesta ocasió els privilegiats participants foren els conjunts de Transportes Parra en la seua condició de campió de les 24 hores, Ref. y Trab. Ver. Canals com a campió de Copa i Xapa i Pintura Fer-Juan/Centre d’Estètica Dafne en qualitat de guanyador del trofeu de l’esportivitat. El campió de lliga Goldsport renuncià a disputar el torneig per haver d’atendre altres compromisos.

         El format escollit per a l’ocasió fou un “tres en un” que es desenvolupà de la manera més emocionant possible. Tant Transportes Parra com Ref. y Trab. Ver. Canals compliren amb l’expedient i derrotaren per idèntic marcador de dos gols a zero a un combatiu Xapa i Pintura Fer-Juan/Centre d’Estètica Dafne que competí dignament. D’aquesta manera, les dues formacions es jugaren la copa a vint minuts a vida o mort.

         Per si no hi havia suficient emoció, l’enfrontament conclogué amb empat a dos després d’un vibrant duel amb alternatives en el marcador. Els llançaments des dels sis metres decidiren que el campió fora Ref. y Trab. Ver. Canals. El primer títol de la temporada ja tenia propietari.

         És tot de moment, açò no ha fet més que començar. Us recordem que el termini d’inscripció per a la lliga regular que començarà el divendres 17 d’octubre continua obert per als equips interessats en participar-hi. No dubteu a gaudir d’aquest apassionant esport. Fins aleshores.

Quintet ideal del Memorial Vicente Juan

Iván Sanchis (Xapa i Pintura Fer-Juan/Centre d’Estètica Dafne)

Adrián Lluch (Transportes Parra)

Jorge Aparici (Ref. y Trab. Ver. Canals)

Efren (Transportes Parra)

Fabio (Ref. y Trab. Ver. Canals)

IMG-20140927-WA0010 IMG-20140927-WA0011 IMG-20140927-WA0006 IMG-20140927-WA0007 IMG-20140927-WA0008 IMG-20140927-WA0009

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.