Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Ahir de Vesprada es va Inaugurar la I Fira Turística Calixte III a Canals

Canals, 27 d’abril de 2024 – Ahir de vesprada es va donar el tret d’eixida a la primera edició de la Fira Turística Calixte III a la Torreta de Canals. Aquest esdeveniment, que es celebrarà del 26 al 28 d’abril, es converteix en una oportunitat única per a conèixer l’epicentre de la història de la família Borja en el barri de la Torreta, lloc de naixement d’Alfons de Borja, més conegut com a Papa Calixte III.

Impulsada per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Canals amb la col·laboració de la Diputació de València, la fira estarà situada als carrers del voltant del Torreó, des d’on s’inicia la fascinant història d’aquesta família. La variada programació ofereix activitats per a tots els públics, des de cultura i gastronomia fins a jocs infantils, història, animació musical i actuacions teatralitzades, preparades per l’empresa especialitzada ‘La forja de Vulcano’.

La fira va començar ahir divendres 26 a les 17.30 h amb una emocionant inauguració, amb la participació de soldats i músics que van amenitzar els carrers de la Torreta. Tant dissabte com diumenge, les activitats continuaran des de les 11 del matí fins a les 22 h de la nit, oferint una jornada plena d’entreteniment i diversió per a tota la família.

Programació

Album complet

Album complet

Video de Toni Masiá

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.