Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Aiacor Acull una Emocionant Carrera d’Escoles de Ciclisme el Diumenge 10 de Març

Aiacor Celebra la Presentació d’Escoles de Ciclisme i la VII Carrera el Diumenge 10 de Març

El proper diumenge 10 de març de 2024, des de les 9.30 hores, Aiacor serà l’escenari de dos grans esdeveniments ciclistes: la presentació de les escoles de ciclisme i la celebració de la VII carrera. Aquesta jornada esportiva està organitzada per la Penya Ciclista La Forca, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals.

La presentació de les escoles de ciclisme és un moment clau per a la comunitat ciclista local, ja que marca l’inici de la temporada i ofereix una oportunitat per a que els joves talents mostren el seu compromís amb aquest esport. A més, la VII carrera en Aiacor promet ser un esdeveniment emocionant, on competidors de diverses categories tindran l’oportunitat de demostrar les seves habilitats en un circuit desafiant.

Aquesta doble cita amb el ciclisme a Aiacor forma part del calendari d’escoles de ciclisme d’Alacant i València per a l’any 2024, donant el tret d’eixida a una temporada plena d’acció i competició. La Penya Ciclista La Forca, coneguda per la seua dedicació a la promoció del ciclisme entre els més joves, ha preparat aquests esdeveniments amb gran entusiasme, esperant reunir a una gran quantitat de participants i aficionats.

Els serveis oferts durant la jornada inclouran tot el necessari per a garantir la seguretat i el benestar dels corredors, així com per a proporcionar una experiència memorable per a tots els assistents. La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals i la Penya Ciclista La Forca conviden a tota la comunitat a unir-se a aquesta festa del ciclisme, tant per a competir com per a animar als joves esportistes.

La cita és, el diumenge 10 de març a les 9.30 hores en Aiacor, on es viurà una jornada plena de passió pel ciclisme, esportivitat i companyerisme. No us perdeu aquesta oportunitat única de formar part de la comunitat ciclista i de celebrar els valors que aquest bell esport ens ensenya.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.