Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Aiacor celebra del 23 de setembre al 13 d’Octubre les seues festes majors 2019.

La regidoria de fira i festes de l’Ajuntament de Canals amb la col·laboració de diferents veïns de la localitat d’Aiacor han organitzat les seues festes majors 2019 amb una gran amalgama d’actes per a totes les edats.

Del dilluns 23 fins al 27 de setembre la festa s’inicia amb els campionats de truc, dòmino i parxís a més de l’engalanament de carrers, penjada de banderes i xocolate amb xurros a la plaça Joan Carles I.

El dissabte 28 de setembre l’activitat festera començarà a les 10:00 h del matí amb un parc infantil a la plaça Joan Carles I i a les 13:00 h volteig de campanes amb la disparà d’una traca anunciant les festes. Cap a les 16:30 h carrera ciclista “XXXII trofeu festes majors” organitzat per la penya a forca. La festa dissabte conclourà amb un sopar baix braç i l’actuació del mag Chemago.

Diumenge 29 de setembre a Aiacor se celebra el dia del Santíssim Crist del Calvari amb missa cantada i processó per l’itinerari de costum.

El dilluns 30 de setembre Aiacor festeja el dia dels jubilats i l’endemà primer dia del mes d’octubre és el dia dels xiquets. La festa continua el 4 d’octubre amb una festa Remember amb Dj Blanco i Dj mago.

El dissabte 5 d’octubre Aiacor celebra els actes religiosos de Sant Antoni de Pàdua i ja cap a les 23:30 h ball de disfresses amb discomòbil. Diumenge 6 d’octubre és el dia de la pujà del Santíssim Crist del Calvari amb els habituals actes religiosos que conclouran amb un gran castell de focs d’artifici.

Aiacor també celebra el dissabte 12 d’octubre la festivitat de la seua patrona la verge del Pilar amb la tradicional festa de les paelles i la festa major acabarà el diumenge 13 d’octubre amb la VI edició del Trofeu Ciclocròs d’Aiacor, puntuable per al challenge de la comunitat Valenciana i rànquing nacional

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.