Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Ajuntament de Canals obri el termini d’inscripció per al voluntariat ambiental d’estiu 2024

Ajuntament de Canals obri el termini d’inscripció per al voluntariat ambiental d’estiu 2024

Canals, 9 de juny de 2024 – L’Ajuntament de Canals ha obert el termini d’inscripció per al voluntariat ambiental d’estiu 2024. A partir d’avui, les persones interessades ja poden inscriure’s telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament https://canals.sede.dival.es/, omplint una instància i adjuntant una fotocòpia del DNI.

La inscripció presencial també estarà disponible a partir de dilluns que ve a l’Ajuntament de Canals, en horari d’atenció al públic. El termini per a inscriure’s finalitza el 24 de juny.

Per a aquelles persones que encara no coneguen com funciona el voluntariat ambiental d’estiu a Canals, l’Ajuntament ha organitzat una xarrada informativa que tindrà lloc el divendres 14 de juny a les 19:00 hores a Ca Don José.

El voluntariat ambiental d’estiu a Canals

El voluntariat ambiental d’estiu a Canals és una iniciativa que té com a objectiu la protecció i la conservació del medi ambient del municipi. Els voluntaris i voluntàries realitzen diverses tasques, com ara la neteja de zones naturals, la vigilància de serres, la sensibilització ambiental i la reforestació.

L’Ajuntament de Canals anima a totes les persones que vulgurn col·laborar en la protecció del seu entorn a inscriure’s al voluntariat ambiental d’estiu 2024.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.