Al Plenari de Canals del passat dijous es van aprovar tots els punts de l’ordre del dia a excepció de les mocions del Grup Socialista

Al Plenari de Canals del passat dijous es van aprovar tots els punts de l’ordre del dia a excepció de les mocions del Grup Socialista

Plenari ordinari del 9 de juliol de l’Ajuntament de Canals

Al Plenari Ordinari de l’Ajuntament de Canals celebrat el passat dijous es van aprovar per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia a excepció de les mocions del Grup Socialista relatives al Pla per a la Reconstrucció Econòmica i Social de Canals i a les Bandes de Música de Canals.

Les dues mocions del Partit Socialista no es van aprovar amb el vot en contra del conjunt de l’equip de govern, el qual va argumentar que les mocions no s’atenien a les necessitats, possibilitats i competències de l’Ajuntament de Canals. L’equip de govern va convidar, de nou, a debatre aquestes mocions i presentar un Pla d’Impuls conjunt, el qual, en paraules de l’Alcaldessa, «va ser enviat per correu electrònic als portaveus dels dos grups de l’oposició per tal d’aprovar-se com una moció conjunta per part de tots els grups polítics del consistori».

Davant aquesta proposta de moció conjunta, l’equip de govern es va trobar amb la negativa per part del portaveu del PSOE, qui va mantindre la seua intenció de votar la moció unitària del seu grup. Per tant, l’equip de govern, va decidir no aprovar la moció, convidant als dos partits de l’oposició «a continuar treballant en un Pla d’Impuls conjunt que s’allunye dels partidismes i que oferisca una imatge real d’unitat front la crisis».

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.524 Visitas