Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Alerten d’estafes en la revisió dels extintors a Canals.

“Van vindre a fer la revisió anual, i se’ls van endur demanant diners pel manteniment de 2 extintors”. Aquesta frase s’està fent habitual en els comerços de Canals, i com si de l’estafa del gas es tractés, els estafadors han trobat en la revisió dels extintors un nou filó per treure-li diners a qualsevol.

És fàcil, ningú vol jugar-amb la seua seguretat, ni amb la responsabilitat de tindre els extintors caducats, de manera que els estafadors aprofiten la preocupació dels comerciants per cobrar per un servei que mai realitzen, o el que pot ser encara pitjor: robar-los el seu material contra incendis.

Segons informacions que ens ha arribat a la redacció de coneixercanals.com, alguns comerços ja han estat estafats o ho han intentat i han alertat la Policia Local de Canals.

Com actuar davant l’estafa?
El primer, evitar de totes totes que persones alienes a una empresa homologada manipulen els seus extintors. El segon: no pagar, i menys per un servei que no s’ha realitzat. Finalment: denunciar, sense cap dubte.

Com saber que empreses estan homologades?
El millor és confiar en aquelles que tenen certificats de qualitat, és a dir, que compleixen amb la normativa ISO9001, que garanteix el compliment de la normatiu i un treball de qualitat.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.