Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Altre “experiment” del FemBàsquetCanals que resulta exitós

IMG_20140702_093946
Bones siguen, fembasqueters!

Estos dies hem estat recuperant-nos de l’ACAMPADA FEMBASQUETERA i organitzant coses per tancar la temporada i planificar la propera. Però d’aixó ja vos informarem, volem parlar de l’acampada…

I és que no sabem si al poble de Canals s’havia fet abans una estància de fins a 5 dies per a la tecnificació esportiva (en aquest cas, de bàsquet) amb xiquets de diverses edats. Però el cas és que, lo que inicialment va començar amb molts dubtes, ha resultat tremendament possitiu. Els xiquets participants van reclamar seguir allí més dies, van tornar amb l’autoestima pels núvols, molt més motivats i amb un fum de coneixements -esportius i basqueters- carregats dins de cadascú. La frase més escoltada pels pares: “Però què li heu fet al meu fill???” i no dit a males, sinò tot el contrari.
Que un xiquet, que mai havia dormit fora de casa més d’una nit, reclame més dies… és un indicatiu inequívoc de que ho estàvem fent bé. Encara que la son i càrrega de feina per als allí responsables ja demandava un paronet i dormir a casa les hores que tocava. Igual que l’última vesprada, enmig de la pluja teniem als més menuts tirant a cistella. Doncs, no volien parar! Es feia de nit baix l’aigua i volien més!
I és que crida l’atenció com els participants en l’ACAMPADA FEMBASQUETERA ha absorvit com una esponja cada activitat i contingut que s’ha posat per davant. Sense apenes parons ni temps d’esplai: desdejunar, mitja horeta per ordenar habitacions i activitat. Dinar, mitja horeta d’esplai i activitat. Sopar, mitja horeta d’esplai i activitat. I a les dotze tots gitats i llums apagades perquè a les 8:00 tocava diana i a fer estiraments. Un no parar…
Tots els dies hi hagué millora de bot de pilota i tir a cistella. Tots els dies hi hagué fonaments tàctics a tots els nivells. Tots els dies hi hagué vídeos i fragments de partits. Tots els dies hi hagué exercicis amb elements i materials nous. Tots els ties vam tenir estiraments matinals i reflexions abans de dormir. I -sobretot- tots els dies hi hagueren partits.

A aixó cal sumar-li una ruta senderista fins el paratge de la Cova del Turche (entre Bunyol i Alborache) passant pel Charco Mañán i el barranc del riu Juanes. També cal afegir els jocs i dinàmiques que res tenien que veure amb l’esport i que van fer de l’estada una experiència encara més divertida. L’aula i la la piscina van ser punt de trobada cada matí i vesprada. On, inclús, vam poder plantar les cistelles desmontables per tal de fer més jocs aprofitant les possibilitats que ens oferia l’aigua.
 
Tot unit al que aporta la convivència, el compartir espai, habitació i menjador, els horaris i normes necessàries… pensem que als xavals els ha vingut de categoria l’experiència (segur que a molts pares, també). No de bades, el dia que ens despedirem vam rebre les felicitacions per part dels responsables de l’alberg, així com d’altres grups allí allotjats, respecte del nostre funcionament, activitats, organització i comportament. 
 
A més, durant els 5 dies vam intentar mantenir informats a pares i mares a diari. Publicant en Facebook i Twitter cada activitat, comentaris i fotografies. Com sempre: informació fresqueta, clara i propera. Molts pares que van vindre a arreplegar als xavals tenien ja “un mapa mental” de les instalacions arrèl de les fotos que haviem estat penjant dies enrere, fou molt curiós.
 
Amb açó dessitgem haver ficat una nova llavor a algo que pot repetir-se futurs anys (com amb altres noves propostes aquestes dos temporades). Al FBC li ha suposat un esforç humà i econòmic que compensa tanta satisfacció vista a tots els xiquets que van vindre. Fins la propera!
 
Vos adjuntem unes poques fotografies, encara que vos animem a visitar l’ÀLBUM DE FOTOS ACAMPADA FEMBASQUETERA que hem publicat a Facebook. Allí, igual que a Twitter (@fbasquetcanals) trobareu sempre informació actualitzada. També podeu contactar amb nosaltres a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies pel vostre temps i interés, rebeu un abraç ara que fa fred i a seguir fent bàsquet!

Un comentario

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.