Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Alumnes del CEIP Vicente Rius visiten l’Exposició d’art infantil a Elx

Dissabte 29 de novembre. 9:30 del matí. Artistes, mares, pares i germans preparats per al viatge. L’oratge amenaçava la fi del món però en el moment de l’eixida un gran Arc de Sant Martí ens acomiadava des de la porta del col.legi. Arribant a Elx camins i camins de palmeres ens rebien i un sol esplèndid ens donava la benvinguda a la Universitat Miguel Hernández. Es celebrava la cloenda de la 3ª edició d’aquest esdeveniment cultural i educatiu en el qual els alumnes de 4 anys participaven com artistes convidats.

Els xiquets i les seues famílies van tindre oportunitat de vore els treballs fets al llarg del curs passat que van ser seleccionats per a l’esdeveniment. Quaranta peces, obra dels xiquets i les xiquetes de l’escola han estat exposades al sí de la Universitat des del passat 6 de novembre.

Igualment que ells, menuts d’escoles de tota la geografía espanyola han treballat l’obra dels artistes Klee i Miró. Després d’un constant i variat treball sobre l’art d’aquests pintors el resultat ha sigut vistós, original i molt interessant.
Els alumnes van explicar les seues obres i van poder gaudir de les idées d’altres alumnes als qui no coneixen però que han viscut experiències tan enriquidores com ells i ara han pogut compartir les seues produccions.
La varietat de materials, tamanys, colors i suports de les propostes presentades han aportat noves formes de fer i posibilitats de creació futures als espectadors que en aquest cas eren els propis artistes.

Encara que el més important d’aquesta activitat és el procés (que ha tingut lloc durant tot un any de treball), és molt gratificant vore-ho tot ben presentat i poder compartir-ho amb altres xiquets i amb les pròpies famílies.
Sense dubtes una experiènica que no oblidaran i que incita a seguir meravellant-se de la vida i de l’aprenentatge creatiu col•laboratiu. Enhorabona a Tots!

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.