Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Alumnes del IES Francesc Gil de Canals visiten l’Aula Ambiental del COR

Prop de 80 alumnes d’entre 12 i 16 anys han visitat recentment l’Aula Ambiental situada en les oficines del COR a Xàtiva. Al llarg del matí, els visitants van conèixer de la mà del personal de COR com funciona aquest consorci, quines són les seues responsabilitats i quin és el paper actiu que han de seguir els ciutadans per a contribuir en la gestió dels residus generats pels més de 300.000 veïns que conformen el pla zonal V5.

A més, durant l’estada i a través de jocs didàctics, els estudiants també van aprendre què són els ecoparcs i com es poden millorar els hàbits de reciclatge utilitzant aquests espais coneguts com a punts nets. Cal destacar l’interès demostrat pels alumnes de Canals respecte als processos de reciclatge, les diferències entre els antics abocadors i els actuals dipòsits de residus controlats que contempla la legislació vigent, o el funcionament de les plantes de tractament de residus urbans, entre altres qüestions.

El president del Consorci per a la gestió de residus, Vicente Parra, va voler valorar aquesta visita com “un dels eixos centrals del pla de divulgació que COR va iniciar al gener de 2014” ja que “els joves, com a relleu natural en la societat, són un col·lectiu de primera importància respecte a la labor sobre la gestió dels nostres residus i el foment del reciclatge, per la qual cosa hem de conscienciar-los sobre la necessitat de seguir treballant per aconseguir una societat sostenible amb el medi ambient”, va afegir.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.