Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Alumnes del IES Sivera Font de Canals realitzen una mostra de balls del món en valència

Si el passat dilluns, utilitzarem les danses com a vehicle de connexió amb els centres representatius majoritariament del nostre alumnat, ahir dimarts quatre autobusos plens d’il.lusions, alegria i felicitat ompliren els llocs més emblemàtics de la ciutat de València amb el color roig emblemàtic dels Nadals.

En primer lloc, l’alumnat de 3r i 4t de l’ESO amb els de 1r i 2n de Batxillerat representaren conjuntament diverses danses en l’Estació Nord de València, on tots els viatgers que entraven i eixen de la mateixa quedaven gratament sorpresos de la magnitut de l’activitat, amb parlaments inclosos per part dels alumnes de cada nivel.

A continuació, ens dirigirem a peu i ben acompanyats per una xaranga representada per alumnes de 2n i 4t de l’ESO a la Plaça la Verge on continuarem amb les exhibicions davant la gran expectació creada per tots els turistes i visitants d’aquesta zona.

Després, tocava esmorzar aprofitant el marc incomparable històric i cultural que ens envoltava.

Posteriorment, continuava la festa fins les Torres de Serrans on també vam deixar la nostra petjada acompanyats pel que representa aquesta porta de la muralla medieval.

El cansanci va fer acte de presència i amb els autobusos ens vam dirigir a la Ciutat de les Arts i de les Ciències on els “nostres músics” van tindre un paper relevant interpretant la Dansa de la Pau, moment molt emotiu pel que representa per al nostre centre.

Així vam finalitzar una jornada intensa, entranyable, tradicional i molt educativa carregada de valors elementals i missatges subliminars per a seguir somiant amb una societat i un món millor on el nostre alumnat té molt que aportar.

Una vegada més, el nostre alumnat va demostrar un comportament exemplar ple de civisme, responsabilitat, solidaritat i companyerisme, i com deia la pancarta, seguim fent “Danses pel món” perquè la dansa és un poema en moviment i no volem parar.

En nom de tota la comunitat educativa de l’IES Sivera Font de Canals volem desitjar , de tot cor, uns BONS NADALS per a totes i tos.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.