Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Alzheimer, Ajudes Eliminació Barresres arquitectoniques 2014

logo AFA 2013Ahir 18 de febrer de 2014,  es varen convocar, per part de la Conselleria de Benestar Social, les ajudes per a la promoció de l’Accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques. Es a dir, el que als cursos organitzats per l’Associació hem definit moltes vegades com adaptació de la vivenda.

Així mateix vos deixem també la Guía del Espacio y Tiempo del Alzheimer, que s’ha portat a terme per la col.laboració entre el Centre de Referència Estatal d’Atenció a persones amb la malaltia d’Alzheimer de Salamanca i la Confederació Espanyola de Familiars de Persones amb  Alzheimer i Altres Deméncies. (CEAFA).

En esta guía es resalta la importancia de l’adaptació de les vivendes per a la cura de persones amb malalties neurodegeneratives, més concretament amb alzheimer.

Esperem que siga del vostre interés

L’ordre de Conselleria de Benestar Social per a estes ajudes és la següent:

Conselleria de Benestar Social Consellería de Bienestar Social

ORDE 2/2014, de 12 de febrer de 2014, de la Conselleria de Benestar Social, per la qual es regulen les bases per a la concessió d’ajudes i subvencions per a l’atenció a persones amb discapacitat o amb malaltia mental crònica i per a la promoció de l’accessibilitat, i es fa pública la convocatòria per a l’any 2014. [2014/1374]

 ORDEN 2/2014, de 12 de febrero, de 2014, de la Consellería de Bienestar Social, por la que se regulan las bases para la concesión de ayudas y subvenciones para la atención a personas con discapacidad o con enfermedad mental crónica y para la promoción de la accesibilidad, y se hace pública su convocatoria para el año 2014. [2014/1374]

 PDF: guia espacio y tiempo del alzheimer

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.