Pulsa «Intro» para saltar al contenido

And friends… en la corda fluixa. Un concert redó.

conselleracanals393[3]

Ací us deixem  diferents  instantànies del gran concert que va clausurar el IV Festival Vila de Canals SoXXI el passat dissabte, 24 de maig.

And friends… en la corda fluixa. Un concert redó. Amb un repertori variat, mostrant diferents estètiques de la música de creació actual, amb una curada posada en escena i un altíssim nivell interpretatiu per part d’InNova  duo, l’Ensemble SoXXI i l’Ensemble Vocal que sota la direcció de Francisco Tortosa assumiren el repte d’un repertori arriscat i de gran complexitat tècnica que va cristalitzar amb l’estrena absoluta de Viaje de vuelta de Sergio Blardony amb textos originals de Pilar Martín. Els creadors van valorar gratament el treball realitzat per tot el conjunt d’artistes i l’equip de producción de SoXXI.

Aquesta important fita cultural al nostre poble ha estat possible gràcies  a la Regidoría de cultura en primer lloc i especialment a tota una sèrie d’empreses, entitats i amics de la cultura  que han recolzat el projecte. Volem agrair especialmente en la cloenda del festival la inestimable col·laboració de Mario Sanchis i Tempus Producciones i la il·lusió de David Fuentes en aconseguir poder presentar al poble de Canals i al públic de SoXXI un espectacle complet. Agraïm  igualment la constant ajuda de la Fundació Pelegrí Mico Julbe, La Caixa, Escola Valenciana, Picó Seguros, Valencia Percusion Academy, Sanganxa, Musics, Sanchis distribuciones i l’Associació Musical Canalense que any darrere any recolcen aquest projecte per a la difusió de la cultura i les arts contemporànies.

L’èxit d’esta IV edició, inevitablement ens condueix a la materialitzacio de la V,en la qual ja estem treballant. Comptarem amb importants ensembles nacionals i grans solistes nacionals i internacionals. Esteu tots atents a les informaicons que apareguen a l’espai Web de SoXXI, on anirem puntualment actualitzant tot el que ha sigut i será SoXXI.

http://soxxi.es/

Fotos Arcadi i Ximo

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102266863915073936758/albumid/6019526162174171937?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.