Press "Enter" to skip to content

Anit va començar la campanya electoral amb la tradicional penjada de cartells

Eleccions Municipals i Autonòmiques
Anit va començar la campanya per a les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim 24 de maig. Durant els propers quinze dies, els partits polítics i agrupacions d’electors s’afanyaran per portar el seu missatge als ciutadans a través de tots els suports, no només el tradicional míting, ja que es tracta de les eleccions més obertes i amb més incertesa des de fa dos dècades.

A partir de les 00:00 hores es va produir la tradicional penjada de cartells pels carrers de Canals, en alguns casos virtuals, per allò d’estalviar paper per la major consciència amb el medi ambient, a més de reduir despeses.
Això sí, és evident que no serà un període per començar de zero, ja que la precampanya que han portat totes les formacions ha estat àrdua, de molta feina i de molta presència pública. Però serà a partir d’ara quan els partits polítics i els seus principals líders comencen a demanar el vot de manera ferma i directa.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102266863915073936758/albumid/6146382799210372401?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

One Comment

  1. ConeixerCanals ConeixerCanals Post author | 8 de mayo de 2015

    S’han afegit noves fotos del grup Reiniciem.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.