Arriba a Xàtiva una nova edició de la Fira de l’Estudiant

Arriba a Xàtiva una nova edició de la Fira de l’Estudiant

La cita, que se celebrarà aquest divendres 12 d’abril, de 9:30 a 14:30 hores a l’Albereda Jaume I, servirà per presentar a les i els estudiants l’oferta formativa

Xàtiva, 10 d’abril de 2019.- La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha preparat una nova edició de la Fira de l’Estudiant per a aquest divendres 12 d’abril en col·laboració amb un gran nombre d’entitats formatives com les universitats, els centres de secundària, els centres integrals de formació professional i els ensenyaments especialitzats.

La Fira, que se celebrarà de 9:30 a 14:30 hores a l’Albereda Jaume I, comptarà amb informació actualitzada de l’oferta formativa, i les diferents entitats indicaran la seua oferta alhora que faran mostres de les seues diferents especialitats.

Aquesta jornada serà una oportunitat per orientar a les i els estudiants, i també per a que aquestes i aquests intercanvien opinions i perspectives tant amb el professorat com amb altres alumnes, sent també un bon moment per a que l’alumnat descobrisca el que li agradaria ser ja que es podrà consultar tota l’oferta formativa existent així com les diferents vies d’accés.

Per a la present edició s’ha prestat especial atenció a l’oferta de Formació Professional degut a l’increment de demanda que s’ha generat en els últims anys i perquè aquesta oferta està més lligada a la pràctica, tenint en els últims anys una major eixida professional.

Les i els interessats en més informació poden acudir al Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva, situat en la Casa de la Joventut, així com posar-se en contacte via telèfon o correu electrònic.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas