Pulsa «Intro» para saltar al contenido

ARRIBA LA FIRA D’ASSOCIACIONS DE CANALS!

Canals, 7 de maig de 2024- Aquest dissabte 11 de maig, l’avinguda Vicente Ferri de Canals tornarà a ser l’epicentre de la vida associativa del municipi amb la celebració de la Fira d’Associacions. Una iniciativa de la regidoria de Cultura que, des de les 10.00 fins a les 14.00 hores, té com a objectiu acostar el veïnat a les agrupacions socioculturals locals.

Durant tota la jornada, els visitants podran passejar pels diversos stands que s’instal·laran a l’avinguda, on descobriran el treball i les activitats que duen a terme les associacions artístiques, festives i socials de Canals. Una oportunitat única per conèixer la riquesa cultural del poble i per col·laborar amb les entitats que la fan possible.

A més, la Fira d’Associacions ha preparat una sèrie de tallers i demostracions per a tots els públics, amb l’objectiu que tota la família pugui gaudir d’un matí divertit i ple d’activitats. Un esdeveniment ideal per apropar-se al teixit associatiu de Canals i per descobrir noves propostes culturals i d’oci.

La regidoria de Cultura anima a tota la població a participar en aquesta nova edició de la Fira d’Associacions, un esdeveniment que posa en valor la importància de la vida associativa per al dinamisme i la cohesió social del municipi.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.