Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Associació d’Alumnes FPA.- Canals convoca el XII Concurs de Cartells contra la Violència de Gènere

L’Associació d’Alumnes FPA.- Canals ha convocat el XII Concurs de Cartells contra la Violència de Gènere, amb l’objectiu de sensibilitzar i prevenir les relacions de violència que pateixen les dones, mitjançant l’expressió artística i creativa de l’alumnat de L’Epa.- Canals.

El concurs està obert a tot l’alumnat matriculat al centre, i les obres presentades han de ser originals i inèdites. Els cartells han de tenir una extensió en tamany A3 i han de constar d’una part de dibuix original o imatge digitalitzada, així com d’un lema o frase que sensibilitze o informe sobre la violència de gènere.

El jurat, format per cinc persones, valorarà la qualitat tècnica i creativa dels cartells, així com la coherència dels mateixos, la utilització d’un llenguatge no sexista i la defensa de valors per la pau i la no violència. Els treballs premiats quedaran en poder de l’Escola, que podrà exposar-los si el jurat ho estima oportú.

El termini de presentació finalitzarà el 23 de novembre de 2022, i els premis consistiran en un obsequi valorat en 80€ per al primer premi, 50€ per al segon premi i 25€ per al tercer premi. El jurat podrà declarar desert el premi.

El nom de les persones guanyadores es farà públic el 24 de novembre de 2023, i l’acte de proclamació i el lliurament dels premis es farà públic pel professorat a les classes. El premi s’atorgarà a la concentració contra les violències masclistes el 24 de novembre, i les obres guanyadores no seran retornades.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.