Pulsa «Intro» para saltar al contenido

ATG Desarrollos de Canals assumeix les obres del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent

Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, ha anunciat el reinici immediat de les obres de reforma del CEIP Martínez Valls, que havien quedat paralitzades a causa de problemes amb l’empresa adjudicatària anterior, VAINSA. La nova empresa encarregada de les obres és ATG Desarrollos de Canals.

L’alcalde ha explicat les gestions realitzades per garantir la continuïtat del projecte, destacant que aquesta és l’única obra que es reprendrà de les 12 afectades a la Comunitat Valenciana pels problemes de l’empresa VAINSA. Gràcies a l’assumpció del contracte per part d’ATG Desarrollos, els terminis es veuran agilitzats en gairebé un any.

Jorge Rodríguez ha expressat la seva satisfacció per poder donar aquesta bona notícia i ha agraït la paciència i comprensió de la comunitat educativa. D’altra banda, l’acord entre VAINSA i ATG evitarà problemes similars en altres obres com la del CEIP Vicente Gironés.

Des d’ATG Desarrollos, Pau Roig ha destacat la solidesa de l’empresa i la seva experiència en el sector de la construcció. Amb més de 80 treballadors i una facturació anual de més de 25 milions d’euros, l’empresa assegura que treballarà intensament per complir els terminis i garantir la qualitat de les obres.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.