Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Augmenta el nombre de socis i visites a la biblioteca municipal durant 2013

El Regidor de Cultura, Francisco López, ha realitzat un balanç de la Biblioteca Municipal durant 2013 . On destaca l'augment d'un 2.5 % de socis , l'increment d'exemplars adquirits en un 6.4 % , i la quantitat d'activitats realitzades a les seues instal.lacions .

Per Francisco López tot i que les dades són positives i elevades per una població com Canals , la dada més rellevant ha estat el canvi d'ubicació de la biblioteca , ja que els préstecs han passat en tres anys de 5.000 a 6.000 el que representa un 20% més .
Una altra dada a destacar per l'edil de cultura és l'augment en nombre d'usuaris en aquest mateix període de temps , passant de 18.000-25.115 un 39'5 % més . Tots aquests usuaris han utilitzat el servei de la Xarxa wifi , els ordinadors públics , la lectura de la premsa diària i revistes mensuals , així com la lectura dels fons en sala . A part de totes les exposicions , xerrades i activitats que es realitzen al llarg de tot l'any i l'aula habilitada expresament per a estudiants que a més amplia el seu horari en èpoques d'exàmens .
Dades que demostren l'encert i la bona acollida que ha tingut entre els veïns de Canals el trasllat de la biblioteca al nou Centre Cultural " Ca Don José " .

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.