AUTONOMIC RASPALL PARELLES

–  el dissabte dia 3 de desembre es dispute la volta de semifinals del campionat autonòmic de pilota valenciana “raspall” per parelles  en canals, l’anada va ser la setmana passada contra l’equip d’oliva en el trinquet d’eixa localitat.

-en oliva els de canals no van estar a l’altura i van perdre per 25 a 15 complicantse el passe a la final, els locals van aprofitar la seua  experiència i el factor pista i van saber doblegar als nostres que amb molts errors no forçats van perdre la partida.

 -en canals este dissabte els locals el tenien difícil perquè no sols havien de guanyar si no que apuntales els d’oliva no havien d’arribar als tres jocs, però amb un inici igualat en que els dos equips van aconseguir el seu joc del servici no pintaven bé per als locals , però abrigats per l’afició que va acudir a animar van reaccionar i van guanyar tots els jocs de manera consecutiva, classificant-se per a la final que sera  el pròxim 18 de desembre a la vesprada en el trinquet de moixent.

El d’oliva siga segurament el mas nou i millor trinquet de tots els de la comunitat valenciana, esperem que milloren el nostre ja que la falta de llum quasi sempre és determinant en el desrierol de les trobades.

 gràcies a l’afició per vindre a animar!!!”

img-20161203-wa0038 20161127_112046_1222

One Response to "AUTONOMIC RASPALL PARELLES"

  1. Xavi Benet  4 de diciembre de 2016

    Molt bono partida ahir dels dos equips….millor haguera pogut ser, si haguerac hagut un poquet mes de llum….

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.