Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Autores locals seran les protagonistes del Dia del Llibre en Canals 

Amb l’adquisició d’un exemplar es regalarà la tradicional rosa

Canals. -19.04.2024-  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals ha preparat per al pròxim 23 d’abril tota una sèrie d’activitats literàries per a commemorar el Dia del Llibre.

La jornada començarà a les 11 h del matí amb estands d’autors i autores locals, els quals signaran les seues publicacions en la plaça Pont del Riu.

Entre aquests trobem a Majo López, autora de novel·les romàntiques i romanços paranormals com “El nudo de la bruja”; l’arqueòloga i historiadora Marta Pardo, escriptora de novel·la històrica amb “La dama de la Católica”; el dramaturg i guionista Toni Saurina, conegut pel seu llibre de fantasia “La Semilla”; la poeta i professora Mª Josep Juan, qui ha presentat un poemari sobre Canals i ara acaba de publicar “Espais de Pedra Seca”; i, per últim, Mercé Estrela, natural de Catarroja, la qual escriu microrelats i poesies, com “ella, Cor”, entre d’altres.

TAPIS, l’Associació Cultural La Pebrella i el mateix consistori disposaran d’uns estands on es podran adquirir llibres, la revista de Canals o punts de llibres confeccionats pel taller prelaboral per a persones amb diversitat funcional.

A més, els i les membres del Club de Lectura també realitzaran lectures públiques, a partir de les 18.30 h, on convidaran a tots aquells i aquelles que vulguen participar.

Per últim, els més menuts i menudes també gaudiran d’aquesta festa del llibre amb taller de titelles i contacontes en ca Don José de 18 a 20 h.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.