BAN actualitzat de l’Ajuntament de Canals a data 16 de desembre de 2020

Atesa la reunió amb Salut Pública de data 16 de desembre, i com a conseqüència de l’increment en els contagis per COVID-19 en els últims dies al nostre municipi, se’ns recomana tornar a posar en vigor, fins a nou avís, les mesures següents. Per açò, l’Ajuntament de Canals FA SABER que:

PRIMER. L’atenció a la Casa de la Vila serà amb cita prèvia.
SEGON. Els següents parcs infantils permaneixeran oberts fins les 20.00 hores: parc Jaume I, parc del Pavelló Ricardo Tormo, parc de la Torre (darrere de l’Escoleta Infantil) i parc d’Aiacor.
TERCER. Les instal·lacions esportives estaran tancades, exceptuant per a les competicions federades, per a la pràctica d’esport individual o en parella a l’aire lliure, i per a activitats dirigides sota la supervisió de la regidoria d’esports. A més, els vestuaris d’aquestes instal·lacions, de manera provisional, també quedaran inhabilitats.
QUART. Continuaran les activitats culturals segures, amb totes les mesures de protecció vigents i recomanades per Salut Pública.

Nota aclaridora: Aquest BAN entra hui en vigor, i estarà vigent fins a nou avís. La situació se sotmetrà a avaluació per tal d’actualitzar aquestes mesures.

BAN actualitzat de l’Ajuntament de Canals a data 16 de desembre de 2020

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.