Pulsa «Intro» para saltar al contenido

BASES PREMIS LITERARIS “ARCADIO FERRER PEIRÓ” DE POESIA I NARRATIVA, 2014.

1.     El PREMI “ARCADIO FERRER PEIRÓ” DE POESIA es concedirà a la millor obra o col·lecció de poesia en castellà. Ha de ser obra original, inèdita i d’una extensió mínima de 100 versos. La seua dotació serà de 400 €. Podrà participar qualsevol persona que ho desitge, amb un màxim de dos obres.

2.     El PREMI “ARCADIO FERRER PEIRÓ” DE NARRATIVA es concedirà a la millor obra de narrativa en castellà. Ha de ser obra original, inèdita i d’una extensió mínima de 15 folis, format DIN A4, a doble espai i màxima de 25 folis. La seua dotació serà de 400 €. Podrà participar qualsevol persona que ho desitge, amb un màxim de dos obres.

3.     S’establix un accèssit dotat amb 200 € a la millor obra poètica d’autor local en castellà i un altre accèssit de 200 € a la millor obra narrativa d’autor local en castellà. En cap cas els accèssits s’acumularan als premis anteriors.

4.     Els originals portaran escrit, en el primer full, un lema i un títol. Hauran de presentar-se per triplicat i sense firmar, dins d’un sobre en l’exterior del qual només apareixerà escrit el lema corresponent. S’adjuntarà un altre sobre que contindrà una fitxa amb la identificació de l’autor: nom i cognoms, direcció, telèfon, una fotocòpia del DNI o passaport i, de nou, el lema i títol del treball.

5.     Les obres aspirants es presentaran, personalment o per correu fins a l’11 d’octubre de 2013 en:

CASA DE CULTURA DE CANALS– “VI Premi Literari Arcadio Ferrer Peiró”

C/ Diputació – 46650 Canals

correu electrònic: canalscultura@gva.es

 

6.     El jurat estarà compost per un grup de professors d’Educació Secundària. Serà presidit pel Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Canals i actuarà de secretari el Coordinador de la Casa de Cultura.

7.     El veredicte del Jurat serà inapel·lable, acceptant expressament els concursants, pel sol fet de participar, la seua autoritat, tant per a resoldre sobre el premi com per solucionar qualsevol incidència no prevista en les presents bases.

8.     Qualsevol d’estos premis podrà ser declarat desert pel Jurat, si este considera que no hi ha cap obra amb la suficient qualitat per a meréixer-ho.

9.     L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Canals podrà publicar les obres guanyadores, sense que això implique privació de drets a l’autor per a la seua publicació posterior.

10.  L’Entrega dels Premis s’efectuarà durant la presentació del Llibre de Festes Patronals de Canals de l’any 2014.

11.  No es tornaran els originals ni les còpies dels treballs presentats.

12.  La participació en el certamen suposa l’acceptació de les bases.

 

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.