BASKET CLUB CANALS: IMPORTANTS VICTÒRIES DE JUNIOR I SENIORS

La darrera jornada va ser molt propícia pels equips junior i seniors que és consoliden a la part capdaventera de les respectives classificacions, mentre que el més menut van caure a casa, millorant el seu joc, davant d’equips punters de la Comunitat Valenciana.

Els Benjamins i Cadets ajornaven els seus partit per a la propera setmana, per tant, descans per a ells.

Els alevins van caure davant el Maristas A de València, van pelear, però no es suficient davant d’equips on tots els jugadors son de segon any i mostren una grandíssima actitut defensiva. A seguir millorant i aprenent dels rivals.

Els infantils van estar aprop de la victòria davant el Benifaió, però als darrers quarts no van poder aguantar el ritme dels de la Ribera.

Els Juniors es van imposar en un partit molt disputat al EMBA L’Alcudia, quedant momentàniament com a líders en solitari. Bon joc el desplegat pels de Ivan i a per “l’arreó” final de temporada.

El Senior B va guanyar als amics de L’Olleria bàsquet, en un partit molt igualat fins el final. Victòria dedicada al nostre amic i company Carlos Pineda.

Finalment, el Senior A , es va imposar en el partit de la jornada de la preferent valenciana al VadeBàsquet Algemesí i continua en la seua lluïta pel ascens en segona posició. ENHORABONA.

Donar les gràcies a tot el públic asistent el dissabte al nostre pavelló per l’emotiu minut de silenci en memòria del nostre company que ens va deixar la passada setmana. MOLTES GRÀCIES DES DEL NOSTRE CLUB.

pineda grup

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.