Pulsa «Intro» para saltar al contenido

BASKET CLUB CANALS: ÚLTIMA JORNADA NOVEMBRE

Bona setmana a tots els aficionats del bàsquet canalí, i als que no també. De nou setmana profitosa pel nostre club ,on va destacar el compromís i  bon joc desplegat per tots els equips que va traduint-se en victòries i ganetes de baló.

El Benjamí va guanyar amb solvència el seu partit front els amics del CB Moixent, demostrant una entrega i una actitut molt positiva durant tot l’encontre i tota la primera volta. Enhorabona pels de Ademar.

L’aleví va fer un bon partit, apretant de valent en defensa i guanyant molt bé el partit front les escoles municipals de L’Olleria.

Els nostres infantils, a pesar de no fer una bona primera part, van apretar a la segona i guanyaren molt bé front als amics de L’Olleria. Líders invictes al acabar la primera volta.

Els cadets no van poder front a un bon equip com son els amics del CB. Enguera, van lluïtar de valent i s’agraix l’esforç de tota la plantilla de Naxo. A l’altra més i millor.

Els juniors van guanyar a terres dels guerrers de Moixent, un partit condicionat per que l’equip local sols contava amb cinc jugadors. Líders invictes despres de vuit jornades. A seguir així i no confiar-se.

El Senior B anava a l’inexpugnable pista a l’aire lliure de El Verger, fent un molt bon partit fins que la pluja va dir, «fins ací arriveu» i va parar el partit faltant un quart i més 16 per nosaltres. Falta culminar el partit. Molt bé xicots.

El Senior A va guanyar també a la difícil pista de Moixent, en una partit avançat al dijous. Molt bona temporada pels de Xavi Barberà, lluïtant pels llocs capdavanters de la classificació.

Esta setmana  «L’entrada de la primera soca» BON COMENÇAMENT DE FESTES PER TOTHOM. Sols hi ha competició per juniors i seniors. Ja vos ho contem la propera setmana.

alevi14-15

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.