Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Campament dels Juniors de la nostra Parròquia

Els Juniors de la nostra parròquia ja estan a casa després de 8 dies fantàstics de campament. Han estat en el campament El Manantial on han recuperat el circ de Lumier que havia desaparegut per la presència d’un altre circ, el de Rango. Cada dia han fet que un dels treballadors tornara al circ de Lumier i que Rango se n’adonara de que el poder, la fama, els diners, la superioritat… no el conduïen a la felicitat. 

El primer dia vam conéixer la figura de Sant Joan a través de Mufasa que era el lleó del circ. El dimarts, Lleó, que era el domador del circ, ens va representar la figura de Sant Pere i el dia següent Tucan, Flamingo i Papagallo, els tres pallassos, ens van ajudar a conéixer millor els tres reis mags d’Orient. Aquest dia també vam descobrir que després de trobar-nos amb Jesús sabrem escollir el bon camí, al igual que ho van fer els tres reis mags. El quart dia a través de la malabarista Aqua vam conéixer als apòstols de Jesús i la gran missió que aquest els va confiar i que tan important a sigut per a tots els cristians. El divendres vam recuperar a les trapezistes Wendy i Wanda que ens van ajudar a saber un poc més qui eren els deixebles d’Emmaús i ens van ensenyar que tots formem part de la comunitat cristiana i que en ella tots som importants. El sisé dia, Tachan el mac ens va presentar la figura del Paralític i a més ens va fer veure les grans persones que podem arribar a fer o ser i la importància del perdó. L’últim dia vam conéixer la figura del dimoni a través de Rango que havia fet desaparéixer el circ de Lumier. Aquest també ens va ensenyar que totes les opcions fàcils que ens presenta la vida, son temptacions, i que aquestes no sempre ens porten pel bon camí. L’últim dia ja vam recollir tot el campament i després de fer la venjança al Zorro i donar el regal al nostre amic invisible vam tornar cap a Canals on tots els pares, mares, germans… estaven esperant-no.

Moltes gràcies a tots per confiar amb nosaltres un any més. Tenim que donar l’enhorabona a tots els que heu participat, xiquets, pares, educadors i monitors, però d’una manera diferent a Abdó, cap de centre i a Inés, coordinador del campament.

Esperem que tots hageu gaudit d’aquesta experiència i recordar-vos a tots els que heu vingut al campment i als que no que: l’aventura continua, enguany deixem de caminar per a navegar a un vaixell on el capità es Jesús. Carregueu piles, mares, pares, xiquets, monitors i educadors perquè ens veiem en octubre!!

SEMPRE UNITS!

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/campament-dels-juniors-de-la-nostra-parroquia/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.