Campanya de conscienciació contra els actes vandalics a Canals

061120133412[1]

Seguint amb la campanya que du a terme l’Ajuntament de Canals per a conscienciar a tots els veïns en l’atenció i respecte tant al mobiliari urbà com als  edificis municipals, la Regidoria de Parcs i Jardins s’ha proposat fer públic les destrosses ocasionades per actes vandàlics i el seu cost, per a sensibilitzar a tots de la quantia econòmica que ha de fer front el consistori per estos fets i que paguem tots els ciutadans.

Perquè només el passat cap de setmana el cost dels danys ocasionats van ascendir aproximadament a  1.000 euros, només en reposició de materials, sense tindre en compte el treball que du a terme la briga  municipal i el cost dels operaris de la neteja que realitzen els treballs de neteja especial de lletreros i graffits.

Estos danys van consistir en la ruptura d’un arbre en el parc Calixt III (que és la tercera vegada que es reposa en un mes), ruptura de l’aixeta de la font de la pista polivalent en el parc dels Horts, pintades obscenes en el rocòdrom del parc infantil Jaume I, ruptura de cinc aspersors i manipulació dels programadors de reg, així com el furt d’unes quantes tapadores de les caixes de registre de la llum de les balises del riu en el mateix parc, en l’Av. Les Moles ruptura de la lluminària de dos fanals de l’enllumenat públic.

L’Ajuntament considera necessari que tots els ciutadans entenguen que quan es du a terme qualsevol acte d’esta índole sobre qualsevol propietat municipal ens perjudiquen  a tots.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/100782020113490027872/albumid/5943164538024686129?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

One Response to "Campanya de conscienciació contra els actes vandalics a Canals"

  1. A.Ciges  6 de noviembre de 2013

    A Canals no apreciem el que tenim. La gent es dedica a fer malbé els seus propis recursos. Tristísim.

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.