Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CAMPANYA DE PATROCINIS Temporada 14-15 del FemBàsquetCanals

IMG_20140703_115253

 Bones siguen, fembasqueters!

Encara no ha acabat la temporada 2013-2014, quan apenes fa setmanes de l’acampada i quan fins la setmana passada encara quedàvem per entrenar al pavelló els majors… toooornem amb més cosetes de cara la vinent temporada, la 2014-2015, que será la tercera temporada del FBC.

Primer, dir-vos que ja no tornarem a entrenar fins passar l’estiu. S’han acabat els entrenament dels dimecres. Més endavant vos direm dates i horaris.

En segon lloc, informar que es va realizar ja una reunió de la Junta Directiva del FBC per “tancar” la temporada. En la mateixa es van rendir comptes respecte lo pressupostat abans de començar la temporada (21.771€), lo ingressat de patrocinis, subvencions i quotes (21.023€) i lo que finalment s’ha gastat fins juliol (20.538€). Parlem d’un superávit de vora 500€, duplicant la xifra de l’any passat i molt orgullosament per tirar endavant tots els grups i equips de l’Escola Municipal de Bàsquet, així com l’equip Sénior.

Dels detalls d’aquesta reunió, així com dels comptes, són transparents i oberts per a qualsevol pare/mare/soci/patrocinador que vullga corroborar-ho. Totes les xifres amb les seves pertinents factures. De fet, ja varem tenir qui ens va consultar al respecte. També se’ns va consultar sobre posibles despeses que es veien innecesàries i -com ja vam publicar a Facebook i Twitter- al FBC no hi ha cap assignació económica per a les tasques de coordinador, director esportiu o secretaria, per exemple. Així com tampoc hi ha telèfons pagats pel club o despeses semblants.

També s’ha començat a moure la CAMPANYA DE PATROCINIS per a la propera temporada. L’any passat, malgrat la situación, es va aconseguir que més de 60 comerços locals i de la rodalia ens tiraren una maneta. Com ja vam fer l’estiu passat, volem que pares/mares i amics s’involucren també en aquesta tasca per moure aquesta invitació a comerços, empreses, bars i tendes… que puguen voler col·laborar amb nosaltres per a la propera temporada.

Res més. Com sempre, podreu trovar més información als perfils de Facebook i Twitter, així com a l’adreça de correu fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies pel vostre interés i a seguir fent bàsquet!

 Sponsors 14-15

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.