Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Campanya de reciclatge de vidre en el mercat ambulant de Canals

L'àrea de medi ambient de l'Ajuntament de Canals amb la col·laboració de ECOVIDRIO, portarà a terme este pròxim divendres 30 de gener i el divendres 6 de febrer al mercat ambulant de Canals una campanya sobre el reciclatge de vidre.

L'empresa ECOVIDRIO a petició de l'Ajuntament s'encarregarà de la realització d'aquesta campanya perquè els veïns de Canals coneguen els beneficis del reciclatge del vidre. Per aquest motiu, s'instal·larà un estand informatiu (davant del lloc de l'ONCE del carrer Mestre Serrano) en el qual qualsevol interessat podrà informar-se sobre els avantatges d'aquest reciclatge. Allà, el personal de l'empresa ensenyarà, comunicarà i traslladarà els beneficis que aporta, no només mediambientals, sinó també econòmics. A més, cada veí que desitge informar-se l'obsequiarà amb unes bosses de reciclatge de vidre. El segon divendres, dia 6 de febrer, aquells que van rebre la bossa de reciclatge, si la porten plena amb el vidre reciclat, se'ls lliurarà un regal.
ECOVIDRIO és una associació sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclat d'envasos de vidre dipositats en els contenidors de tot Espanya. Les seues principals activitats són reciclar, sensibilitzar i previndre.
Amb aquesta campanya, l'Ajuntament de Canals pretén la conscienciació ciutadana i la transmissió entre la població d'aquest reciclatge de vidre tan beneficiós per a tots, ja que produeix una menor emissió de gasos d'efecte hivernacle.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.