Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CAMPANYA QUILO I JOGUETS 2013-1014

Des de la Comissió de Pastoral del nostre col·legi s’ha volgut realitzar una activitat per tal de dinamitzar la participació del alumnat del tercer cicle de primària i de l’ESO en estes dos campanyes solidàries.  Per esta raó es va convidar a Consue Llopis Ordiñana, coordinadora de Caritas de la vicaria 6, el passat dimecres 11 de desembre.

La campanya d’este any de Caritas té com a lema: “Vive sencillamente para que otros sencillamente puedan vivir”. L’activitat que ens presentà Consue Llopis té com a objectiu que els jóvens es consciencien de la importància de ser solidaris en el seu entorn més immediat i que la seua aportació personal és necessària perquè el món siga un lloc cada dia millor.

 L’activitat es va dur a terme al gimnàs del col·legi i va consistir en la projecció d’un xicotet curtmetratge que la nostra convidada va explicar. A continuació els alumnes van jugar al “Pasapalabra solidario”. Va ser una activitat divertida, que esperem, des de la Pastoral del centre, incremente la solidaritat dels nostres alumnes.

http://vl.parroquiacanals.com/campanya-quilo-i-joguets-2013-1014/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.