Warning: sprintf(): Too few arguments in /web/htdocs/www.coneixercanals.com/home/wp-content/themes/masonry-grid/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252
CAMPIONAT  DE RASPALL LA MANCOMUNITAT  DE POBLES DE LA VALL D’ALBAIDA

CAMPIONAT DE RASPALL LA MANCOMUNITAT DE POBLES DE LA VALL D’ALBAIDA

Aquest diumenge 30-3-14 s’ha disputat la partida corresponent a la tercera jornada del campionat de raspall de la comarca veïna, campionat al què estem convidats perquè no pertanyem a eixa comarca i que en l’última edició l’equip de Canals va aconseguir el triomf encara que en una categoria inferior. Les dos primeres partides estan ajornades per problemes dels equips contraris. Hi han dates per ha jugar-les.
Enguany estan en la màxima categoria que ofereix este campionat. Encara que cal recordar que els nostres són de categoria cadets. Canals ha presentat dos equips el Canals (A) amb adults pertanyents al club de pilota a mà de Canals i el Canals (B) de cadets que pertany a l’escola de pilota.
El Canals (A) tenia jornada de descans i no ha jugat esta setmana. El Canals (B) s’ha enfrontat a l’equip de Bèlgida i han demostrat estar a l’altura perquè han començat molt igualats encara que pareixia que el que tinguera el traure dominaria, però els visitants en el tercer joc van aconseguir trencar-ho, després els nostres els han tornar la moneda, així fins que van arribar a igualar a 15 i allí es van quedar dons va ser llavors quan els de Canals van apretar demostrant estar més en forma que l’equip contrari i aconseguint el triomf per 30-15.

DSC_0042 DSC_0030

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Entrada anterior Jornada 20 Afsac
Entrada siguiente Remontada del Canalense en L’Almena

Nº de visitas año 2021

  • 1.989.003 Visitas