Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CAMPUS BASKET CLUB CANALS: A PER LA TERCERA SETMANA

Després de dos setmanes on més de 60 xiquets i xiquetes han pogut gaudir i aprendre del seu esport favorit, entrem en una tercera setmana plena de esdeveniments que passem a concretar:

El proper dimarts vindrà el Campus del Bàsquet Moixent a entrenar amb nosaltres i fer partidets contra els nostres xiquets, disfrutant d’una jornada de bàsquet, amistats i com no, piscina per acabar el matí.

El dijous anem convidats al prestigiós campus de la jugadora internacional Maria Pina, on els nostres xiquets faran partidets i compartiran amb els xiquets/etes del campus de Genovés.

I per finalitzar, el divendres, tindrem al presencia del jugador professional de Leb Plata i amic nostre, Sergio Vidal, que dirigirà els entrenaments i ens contarà la seua experiència professional.

Açò es un no  parar, vaja mes que duguem, però tot siga per el disfrute dels xiquets i la promoció del bàsquet a la nostra localitat. Vos esperem.

2tSqFmuev6EUdc5Opba_4WeO5WPbDRY9sxAsyd1768IFj9hUfr6vvStnDVr4 2xKngUhOJcwLZcaoNpXYmFCU80dzJuxpR26BZVHXL21A2uoq-duI4Voq8_h3 DSCN0082 (Copiar)

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.