Canals A campió a Ontinyent tancant el gran cap de setmana de raspall

Els joves jugadors del club de la Costera han aconseguit el títol amb gran autoritat després de guanyar per 25 a 0, la gran final de segona categoria

El trinquet d’Ontinyent ha gaudit d’un gran cap de setmana de raspall, amb les millors formacions del XVIII Autonòmic de raspall, “Trofeu Diputació de València”, amb la presència de 18 equips finalistes que han gaudit de les 9 finals que s’han disputat en el renovat trinquet de la “Vall d´Albaïda”. L’últim títol l´ha aconseguit la formació de Canals A, que ha format amb Eliseu i Josep, dos joves que han brillat a un gran nivell i que no han deixat que el seu rivals entraren en la final. L’equip de la Vall B, després de realitzar una gran competició s’ha vist desbordats pel seu rival. Iván i Moisés, no han pogut aconseguir el títol de la categoria de plata però han mostrat el seu pundonor i ganes en la final. Eliseu i Josep, han demostrat que la segona categoria se’ls ha quedat xicoteta i en 2017, hauran de militar en la màxima divisió del raspall, i tractaran que el Club de Pilota Valenciana de Canals torne amb els millors i amb possibilitats de lluitar per títols si manté aquest gran bloc, que té joventut i molta progressió.

El president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán Martínez juntament amb el regidor d’Esports i Educació d’Ontinyent, Óscar Borrell han lliurat les medalles i trofeus a les finalistes d’aquesta categoria. L’Ajuntament d’Ontinyent s’ha bolcat per a ser un gran amfitrió dels millors equips de l’Autonòmic de raspall, gaudint de la qualitat de jugadors i jugadores, que han impressionat als aficcionats locals pel seu gran nivell.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.