Canals acollirà la penúltima parada puntuable del Circuit de Màdel 2021

Canals acollirà la penúltima parada puntuable del Circuit de Màdel 2021

Canals acollirà la penúltima parada puntuable del Circuit de Màdel 2021 

El Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 arriba a la comarca de la Costera amb el Torneig de Canals. Després que Xaló, la Marina Alta, acollira la represa del Circuit al tornar de vacances, arriba el torn d’un torneig clàssic, el Torneig de Canals. 

Les pistes del poliesportiu municipal de Canals, les quals han sigut seu durant les quatre edicions anteriors, tornaran a acollir un torneig en la present edició, en aquesta ocasió la penúltima prova puntuable per al Circuit el diumenge 3 d’octubre. 

El torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins al dijous 30 de setembre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 625725312. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ 1ª, i 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran al torneig, i esperen amb moltes ganes aquesta cita. 

El Club de Pilota a mà de Canals aprofita l’ocasió per a convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.   

El torneig de Canals serà decisiu a l’hora de definir les posicions finals. 

Es pot trobar tota la informació al web www.madelpilota.com 

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas