Canals acollirà la presentació de l’Autonòmic de Frontó

Dilluns que ve, 2 de març, començarà l’edició número 29 de l’autonòmic de Frontó per Parelles – Trofeu Diputació de València amb la presentació del mateix en la Casa de la Cultura de Canals.

El frontó cobert del propi municipi serà l’escenari de totes les finals el segon cap de setmana del mes de juliol, allargant-se així la competició des de mitjans de març fins la dita data.

Museros (Enrique i Lemay), Almussafes (Moro, Roberto i Jordi), Cheste (Adrián de Museros i Alejandro), Almenara (Ximo i Fran), Quart de Poblet (Adrián i Morales), Moixent (Jose, Pau i Jaume) seran els equips de la màxima categoria.

La pròpia població de Canals compta amb un equip que milita en la segona categoria després de l’ascens aconseguit la passada temporada, i enguany compartiran divisió amb els clubs de Quart de Poblet, Almussafes, Benicarló, Estivella i Guadassuar.

En esta edició la tercera categoria serà la més nombrosa, comptarà amb 12 formacions, i a més tindrà un sitema de competició diferent. Es distribuiran en una primera fase de tres grups, per a després els millors d’esta fase formar una 3a A, i la resta d’equips passaran a 3ªB, d’esta manera s’aconseguirà que es disputen almenys 16 jornades.

Les categories d’entre setmana continuen creixent i enguany ja comptaran amb 17 formacions distribuïdes en tres categories.

En dades generals, Vinalesa és el club que més equips aporta, amb un total de 6 equips pels 5 amb els que competirà el club Guerrer de Moixent. Quart de Poblet i Massalfassar amb 4 equips també aporten gran quantitat de jugadors.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.