Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals acudeix a la visita de «sona valència per als majors»

Els majors de Canals, van visitar ahir part del patrimoni que la Diputació Provincial té a la capital, visita organitzada per aquesta entitat dins del programa denominat "Sona València per als majors" el passat 10 de desembre de 2014.

En la visita es trobava el president Rus el qual, els ha explicat que "molta gent no sap que abans era tot de les diputacions perquè no existien els governs autonòmics. El Palau de la Generalitat era de la Diputació i tenim plaça de bous, l'Hospital General, el teatre Principal i els museus, que és en definitiva el patrimoni de tots els ciutadans. "
A més, Rus els ha animat als majors a participar en l'oferta de viatges socials, subvencionats per la Diputació, que consta a passar cinc dies d'oci per 90 euros tot inclòs. També els ha explicat els diferents programes que s'estan duent a terme des de la Diputació com són: el lliurament d'instruments a les societats musicals, el lliurament d'ordinadors als ajuntaments o les subvencions per obres
En aquesta visita han acompanyat el mig centenar de veïns de Canals l'alcalde, Ricardo Cardona, i les regidores Teresa Mollá i Celia Bononad.
Després del dinar servit en els patis de la Diputació, es van traslladar fins al MuVIM i la Beneficència, on van acabar el dia amb un dinar de germanor i un espectacle musical al Saló Alfons el Magnànim.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.